RF6148PW-Flame Retardant Light Duty Air Filter

RF6148PW-Flame Retardant Light Duty Air Filter

Detalji o proizvodu Vatrootporni filter papir Otporni filter za plamen je razvijen za sigurnosne zahteve automobila visokih performansi kako bi se sprečilo sagorijevanje karbida pod visokom temperaturom tokom vožnje. Retardantni dodatak se dodaje u filter papir, laboratorijski eksperiment je završen i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Filter za zaštitu od plamena

Filter za otporan na plamen je razvijen za sigurnosne zahteve automobila visokih performansi kako bi se sprečilo sagorijevanje karbida pod visokom temperaturom tokom vožnje. Retardantni dodatak se dodaje u filter papir, laboratorijski eksperiment je završen i uzorci su poslati stranom kupcu na test.

Flame Retardant Air filter papir za filtriranje vazduha u vazduhu (RF6148PW)

Renfeng filter papiri su napravljeni od uvezene drvene pulpe vlažnim procesom. Postoje dve proizvodne linije za proizvodnju papira i 2 linije premaza za vodu rastvorljive smole i alkohol sol-smole. Linija za lečenje fenola je uvezena iz nemačkog VITS-a koja je najnaprednija tehnologija na svetu. Proizvodni kapacitet svakog meseca iznosi oko 1000 tona, a obrađena širina je između 10mm-1750mm.

Može se ponuditi razni papir za automobilsku filter, kao što su mediji vazdušnog filtera, mediji za filter ulja, filter za gorivo filtera, fenolni filter za vazdušni filter, filter papir sa fenolnim uljima, filter za fenolno gorivo, filter za retenciju plamena, filter za separaciju ulja i vode, visoki filtarski efektivni filter papir itd.

Karakteristike Renfeng auto-filter papira:
1. Dobra propusnost vazduha
2. Veliki kapacitet prašine za prašinu
3. Visoka efikasnost filtracije
4. Dug vek trajanja

Vreme isporuke je 25 dana, a kvalitet je garantovan svim vrstama opreme za testiranje, kao što su standardni uređaj za disfunkciju vlakana, tester provodljivosti vazduha, apertometar, tester burst, tester krutosti, tester za rušenje itd.

Renfeng je dobio TUV-ov sertifikat TS16949. Standardno upravljanje obezbeđuje stabilan kvalitet i vrhunsku uslugu.

RF6148PW
Primjena: Lagani vazduh
Kategorija: Akrilno zasićeni mediji
SD osnova Težina: 142g / m2
Debljina: 0.45 mm
Propusnost vazduha: 319 L / m2 / s
Pore Veličina: 70,2 um
SD Boja: Bijela


Upit