Koji su učinci goriva filtriranje Media promjena i ne?

- Oct 27, 2017 -

Benzinski filteri su jedan od najčešćih proizvoda filtar za gorivo Filter medija proizvođača. Glavna funkcija je da filtrira nečistoće u benzinu. Ako filtar za benzin je prljav ili blokiran, uglavnom kako slijedi: kada goriva vrata, moć se polako ili se auto počeo teško, i ponekad na vatru 2 - 5 puta na ime. Većina motora je jednokratna utovar i istovar papira filtrirati filter ulja, zamjena ciklus je obično 10.000 km, ako dodate manje benzina nečistoća, 15000-20000 km zamjena je također problem. Filter ima strelicu znak na ulazu i izlazu priključke.

Filtar za benzin je filter obično dodajete nečistoća u benzinu, dugo vremena, filtar za benzin je puna prljavštine i tla, talog; Preporuča se broj kilometara zamijeniti. Ako ne promijenite, ili odgoditi promjenu, svakako utjecati na izvedbu automobila; kao što su siromašni ulja, auto benzinskoj dosadno, dugo vremena, uvelike poboljšane performanse filter filter, i u konačnici dovesti do kroničnog oštećenja motora, ili čak i remont motora. Taksi pokreće nekoliko kilometara, a pila taksi za mjesec zamijeniti filtar za benzin u unutrašnjosti filtar-papir je bio u mogućnosti koristiti jezik za opisivanje, tako ako ne promijenio, sigurno donijeti veliku štetu na autu.

Za izvođenje karakteristike medija Filter goriva proizvodi uveo:

Ako je filtar instaliran u dovod goriva, zove se vanjski filtar; u suprotnom, interni filtar instaliran u pumpa za gorivo i spremnik za gorivo unutar filtera. Gdje spremnik za gorivo filter ili zaštitnom kućištu općenito slovi za održavanje.

Mnogi od uvezenih goriva Filter medijima povezani su bubnjevi. Kako bi se osigurala pouzdanost veza pečat, isti brtva ne smije koristiti više puta. Osim toga, čak i uz novu brtvu, mora biti prijavljena za stezanje nakon pričvršćenja. Kada gorivo sustav treba zamijeniti "O" prsten, to je potrebno osigurati "O" prsten model je precizna i provjerite je li na prsten elastičnost i tvrdoću odgovarajuće.

Sklop gorivo sustav ima samo jedan interni filtar u spremniku za gorivo, iako ovaj multi jedinica pumpu, filtar, transportne jedinice je skupo, ali kada je blokirao isporuke goriva ili performanse motora i stoga odbiti, također mora pravovremeno i pravilno održavanje i održavanje. Istovremeno, to je potrebno je provjeriti Neuspjeh sve dovode goriva i ruptura i curling na Stezaljku.


Related Products