Gorivo Filter medija povezanih u seriju između pumpa za gorivo i Gas tijelo ulazni priključak

- Oct 23, 2017 -

Gorivo Filter medija je spojen u seriju između pumpa za gorivo i Gas tijelo ulazni priključak. Uloga gorivo Filter medija je da sadrže gorivo u željezo-oksid, prašinu i druge čvrste krhotine uklonjene kako bi se spriječilo goriva sustav priključiti (naročito mlaznice). Smanjiti mehaničko trošenje, osiguravaju stabilan rad motora, poboljšati pouzdanost. Struktura goriva sastoji se od aluminijske ljuske i na kruti nosač od inoxa, koji se sastoji od visokoučinkoviti filtar papir na nosač, i filter papira je Krizantema u obliku povećati cirkulaciju područja. EFI filtar ne može se koristiti sa filtera ulja.

Kao na EFI filtar često izdržati tlak goriva 200-300KPA, pa filtar tlačna čvrstoća je općenito potreban za dostizanje više od 500KPA i filtera ulja je potrebno za postizanje visokog tlaka.

Klasifikacija medija filtera goriva

1, dizelskog filtra

Struktura filtera diesel je otprilike isto sa filtera ulja, postoje dvije vrste izmjenjivih i montira vijak. Svoj rad tlaka i ulje temperatura zahtjevi su puno niži od filtera ulja i njegova učinkovitost zahtjevima za filtriranje su mnogo veći od filtera ulja. Dizel filtar filtar pomoću filter papira, ali i korištenje deke ili polimernih materijala.

Dizel filtar se mogu podijeliti u dvije vrste:

(1), dizel vode razdjelnika

Diesel vode razdjelnika je važnu funkciju odvajanja dizel vode. Prisutnost voda za gorivo sustav dizel motor je izuzetno štetan, Korozija, nose gorivo Filter medija zaglavi i čak i pogoršati proces izgaranja dizela. Više od tri emisije motora na odvajanje vode povećani zahtjevi, visoki zahtjevi na potrebu za korištenje visokih performansi filtrirati medija.

(2), fini filter dizel

Diesel filter ulja se koristi za filtriranje malih čestica u dizel, zemlji više nego tri emisije dizel motora je uglavnom za efikasnost filtera čestica 3-5 mikrona.

2, filtar za benzin

Filtar za benzin sa karburator i EFI točaka, koristi karburator benzinski motor, benzin filter se nalazi u strani pumpe uvoza, radni pritisak je mala, gorivo Filter medija općenito korištenje plastike ljuske, EFI motor benzin filter se nalazi na utičnicu strani pumpe i ima visok radni pritisak, obično sa metalnim kućištem. Filter filtar za benzin pomoću filter papira, ali i korištenje najlonske tkanine, polimernih materijala.

Filtar za benzin kao načinu izgaranja motora benzin i dizel motor se razlikuje od opći zahtjevi kao dizel filter oštre, tako da je cijena je jeftin.

3 plinski filtar

Plinski filtar je naširoko koristi u metalurgije, kemijske, nafte, papir, lijekova, hrane, Rudarstvo, struja, grad, dom i drugih plinskih polja. Filter plina je neophodan uređaj za transport medija cjevovoda, obično instaliran na kraju ulazni ventil, ventil za odušak, lociranja ventila ili neki drugi uređaj, gorivo Filter medija kako bi se uklonili nečistoće u mediju za zaštitu ventila i opreme koristi, smanjiti troškove održavanja opreme.


Related Products