Kvalitativni i Kvantitativni filtar papir kontakt razlike

- Oct 09, 2015 -

Filtracije performanse filter papira je dobar papir, papir poroznosti, upijanja tekućine nastup. Analitički laboratorij filter papir kao filtriranja medij, rješenje i odvajanje krutih tijela. U ovom trenutku, Kina uglavnom kvantitativni filtar papir filter papira, kvalitativni kvalitativni filtar-papir filter papira i kromatografije u tri kategorije. Koncepti kvantitativnih i kvalitativnih filter papira filter papira je celuloza filtar papira, se ne primjenjuje na druge vrste filtara kao što su staklena vlakna filter papira. Kvalitativni filter papir za kvalitativne kemijske analize za filtriranje i odvajanje. Kvalitativni filtar papira obično se koristi za filtriranje rješenja, kloridi, sulfati i drugi kvalitativni test ne trebate izračunati vrijednosti i kvantitativni filtar papir se koristi za precizni izračuni filtera, kao što su određivanje talog netopljiv, obični filter papir filtar, također treba pristup za liječenje visoke temperature peći.

1. kvantitativna analiza kvantitativne analize filter papira filter papira u procesu proizvodnje, pulpe obrađuje klorovodične kiseline i fluorne kiseline i destilirana voda opere, većinu nečistoća u radu vlakna uklonjena, pa malo preostali pepeo nakon snimanja, ne utječe na rezultate analiza, pogodan za precizne kvantitativne analize. Kvantitativna analiza trenutne domaću proizvodnju filter papira, brzo, srednje i polako tri kategorije, odnosno s plavim bend u filtar pladanj (kratko), bijela (srednja brzina), crvena (sporo) označen klasificirani. Filter papir oblici su krug i Kvadrat na dvije godine, okrugle papir specifikacija promjerom d9cm, dllcm, D12.5cm, d15cm d18cm nekoliko vrsta. Trg 30cmx30cm filter papir i 60cmx60cm.

2. kvalitativna analiza više opći kvalitativni filtar papir filtar papir ostatke pepela, samo opće kvalitativne analize i filtar oborina ili vodene suspenzije i ne može se koristiti za kvalitativne analize.


Related Products