Princip i održavanje filtera goriva

- Oct 11, 2017 -

Princip i održavanje filtera za gorivo

Niz filtera za gorivo filtera je u plinovodu između pumpe za gorivo i dovoda kućišta gasa. Uloga Filtera medija za gorivo uključuje u gorivo gvožđenog oksida, prašine i drugih čvrstih ostataka uklonjenih, kako bi se sprečilo priključivanje sistema goriva (naročito mlaznica), smanjilo mehaničko habanje, kako bi se osigurala stabilna funkcija motora, poboljšala pouzdanost. Struktura rezervoara za gorivo je aluminijumska školjka i stent od nerđajućeg čelika, koji je opremljen visoko-efikasnim sklopom filter papira, filter papirom u obliku hrizantema, radi povećanja područja cirkulacije.

Filter EFI ne može se koristiti sa filterom karburatora. Zbog toga što EFI filteri često izdržavaju pritisak od 200-300 kPa, često je potrebna jačina pritiska filtera kako bi dosegla više od 500 kPa, a filter karburatora nije potreban za postizanje takvog visokog pritiska. Filter za ulje mora biti zamenjen na svakih 30.000 kilometara. Ukoliko je sadržaj nečistoće goriva veliki, vozačka distanca treba smanjiti. Strelice na kućištu filtera za filter goriva ukazuju na smer protoka goriva, a kada je filter ugrađen, nije dozvoljeno da flip. Čak i ako radi kratko vreme, on takođe mora zamijeniti održavanje zračnog filtera u položaju odeljka za motor vozila sa desne strane (to jest, desnog položaja prednjeg točka, gumenog gumenog cijevi od mekog gume crna kvadratna plastična kutija je). Metoda demontaže je vrlo jednostavna (dizajn je da olakša vlasnici automobila često uklanjaju čišćenje, opšti model neće koristiti pričvršćene vijke): Nežno prekidaj smjer automobila na kraju dva metalna Katz-a, može biti čitav prazan filter kutiju napred, uklonite filter može se očistiti. Može da obuhvati gusto gumeno crevo na ruci, odvrnite karticu sa unakrsnim vijkom i uklonite sledeću; Ako nemate iskustva, bolje je pitati nekoga da vas vrati. Filter za vazduh čisti životnu sredinu svakih 1-3 mjeseca ili nakon dugog odseka za prašinu. Uklonite filter za vazduh iz prašine i udari pomoću vazdušne mlaznice pod visokim pritiskom (obratite pažnju ne preblizu ili sa biciklističkom pumpom ili sa mekanom četkom). I ispunimo ulaznu kutiju za vazduh. Filter za vazduh ne treba oprati; u usisnoj kutiji ne sme biti vode; stari prazni kertridž mora biti zamenjen u vremenu. Rušenje mora zapamtiti proces, instalacija treba biti vrlo glatka, ako ne i glatka, Fuel Filter Media treba da pronađe razlog za nastavak, ne treba koristiti brute sile. Ako je stvarno neizvesno, ne možete postaviti filter, sve dok kutija za uklanjanje komada predmeta pokrije poklopac, vratite cev, vozač do servisne radnje neće imati problema.

Održavanje filtera ulja u korišćenju motora sa unutrašnjim sagorevanjem, prašinom, metalnim otpadom, ugljenikom, kao što su mehaničke nečistoće, nastaviće se mešati sa uljima, dok će vazduh i sagorevanje izduvnih gasova na oksidaciji ulja takođe učiniti ulje postepeno proizvodi glial, mehaničke nečistoće i koloidno mešanje će takođe formirati mulj, što ne samo da ubrzava delove koji se nosi i lako izaziva blokadu uljnog kola. Da bi se obezbedila čistoća ulja, motor je opremljen filterima za ulje u sistemu za podmazivanje. Većina automobila motori trenutno koriste uljni filter rotirajućeg tipa, filter za jednokratnu upotrebu koji se ne može prati. Medij za filter goriva Kada menjate ulje za ulje, ulje se mora menjati istovremeno, inače će uticati na kvalitet ulja za podmazivanje.

Održavanje ulja ulja opšte ulja sastoji se od osnovnih ulja i aditiva. Bazno ulje uglavnom koristi mineralno ulje, dodatak ima metalni deterdžent, sredstvo protiv korozije protiv korozije, sredstvo za uklanjanje rđe, prašak bez pepela i modifikator indeksa viskoznosti i tako dalje. Ulje je dodalo neke hemikalije sa posebnim funkcijama koje mogu poboljšati kvalitet ulja, ne samo da mogu smanjiti habanje motora i produžiti životni vek mašine, tako da je klip i komora za čišćenje čistija, maziva ulja i fini filter na tihim stvarima manje , a može uštedjeti gorivo kako bi se produžila kilometraža za zamjenu ulja, period filtera goriva filtera može opteretiti više od 10.000 kilometara. Uopšteno govoreći, brzina motora je velika i manja je opterećenja, pritisak podmazivanja je mali, brzina dizel motora je manja, pritisak podmazivanja je visok, kako na zahtevima ulja različitih motora tako i motorno ulje takođe zavisi od vrste različitih i dva , jedno koje se zove benzinsko motorno ulje, drugo zove dizel motorno ulje, ne mogu se mešati. Što se tiče tržišta, postoji ulje za opću namjenu koje se može koristiti i za benzinske motore i za dizel motore, a njegova performansa zadovoljava preklapanje vrijednosti nivoa motornog ulja, tako da to takođe ukazuje na primjenjivi raspon nivoa ulja, i to nije pogodan za sve automobile.


Related Products