Papir za istraživanje Raznovrsnih razvoj staze

- Oct 09, 2015 -

Okrenut trenutne poteškoće naišli vodstvo udruge Kina papira, industrije stručnjaci imaju savjete za poduzeće... iz čiste proizvodnje usluga transformacije prema tržištu potražnje za proširenje industrijskog lanca; Korištenje integrirane visoke vrijednosti bio poboljšanje tehnologije koristeći izvore biomase, raznolika istraživanja i vađenje nove izvore zarade. Ali važnije je da neke industrije vođe počele operacije, a početni rezultati su Ostvareni.

Na ožujak 18, Kina radu Udruga, kineski papir magazin, domaćin summita"Zhonghua 2013 industrije", Qian Guijing, predsjednik Kine radu udruge rekao da trenutno, pod utjecajem financijske krize, papirnoj industriji suočava sa ozbiljnim izazovima i poteškoćama u proizvodnju i funkcioniranje većih proizvoda prodajna cijena drastično pao. U 2012, industrija dobiva dobit proizvodnje papira i kartona uvećana samo 3,61%, potraživanja povećan je za gotovo 93.46%; Ukupni gubitak za proizvodnju papira i proizvoda od papira porasla 33.44%. U tom slučaju, postoje mnogi razlozi, uz negativne efekte globalne financijske krize, industrija proizvodnje postavio dvostruki neravnoteža je važan razlog.

2012, Kina je izvoz rastao 7.9%, rast je pao za više od 10% izvoza doveli do oštar pad potražnje za pakiranje proizvoda. Preliminarne procjene, izvoz ambalaže papir i karton potrošnje u više od 20 milijuna tona godišnje. 2012 nacionalna proizvodnja proizvoda od papira, pakiranje kutije prinos pao 1,64%.

S druge strane, nakon više od 10 godina brzog razvoja u industriji celuloze i papira nakon uspješno adresu povijesne problematike nedovoljne tržište opskrbe, više papira sa postupne situacija prekomjernog kapaciteta. Kada pad potražnje na tržištu, poduzeća nastoje smanjiti cijene, prosječne cijene od 600-1200 tona papira. Ovo je prednost važnih razloga za pad. Osim toga poduzeće duga stopa veća, veće financijske izdatke i rastuće troškove energije i radne snage, što je rezultiralo u korist padne oštro.

Qian Guijing je istakao da trenutni hitno za ubrzanje transformacije i nadogradnja industrije pulpe i papira. Poduzeća treba u potpunosti prepoznati koja je odavno se oslanjao na visok input, visoke potrošnje, niske cijene modela rasta je neodrživ. Industrija treba ubrzati od potrošnje resursa za intenzivno korištenje faktora proizvodnje promjena, od oslanjanja na širenje ulaganja i širenje oslanja na tehnološki napredak i inovacije i nadogradnja.


Related Products