Način korišćenja papira za vazdušni filter

- Jul 10, 2017 -

Način korišćenja papira za vazdušni filter

U eksperimentu korištenje papira za vazdušni filter zajedno sa filtarskim lijevačem i lijevom tkaninom i drugim instrumentima koji se koriste zajedno. Prije korištenja da se papir za vazdušni filter uklopi u odgovarajući oblik, uobičajeni metod je da se papir za vazduh filtrira u sličan oblik. Što je stepen pregibanja vazdušnog filtera papira veći, veća površina može da obezbedi, to je bolji efekat filtracije, ali budite pažljivi da ne prevučite previše i prouzrokujete da se filter razbije. Stavite drenažu staklenog traka na višeslojni vazdušni filter, istovremeno sila, kako biste izbegli uništavanje papira za vazdušni filter.

Papir za vazdušne filtere Proces rada

1. Preklopite papir za vazdušni filter na pola, dva puta zaredom i prebacite ga u ugao od 90 °. Funnel

2. Postavite preklopljen papir za vazdušni filter, sa jedne strane tri sloja, a druga strana otvorenog sloja, slično lijevanju.

3. Papir za vazdušni filter u obliku lijaka u levak, vazdušni filter Leži papir ispod ivice leđa, nalijte malo vode u usta lijaka, tako da se vlažni vazdušni filter i lijevak unutar zida, a zatim preostala voda sipa, da se koristi.

4. Dijagram opremljen papirom za vazdušni filter postavljen je na levak za filtraciju (kao što je Ring na platformi za gvožđe), čaša ili epruveta se spuštaju u vrat lijaka za prijem filtera, a vrh vrat lijevka se postavlja prema zidu posude.

5. Kada se tečnost ubrizga u lijevak, desna ruka drži tečnost, leva ruka drži staklenu šipku, dno staklene trake čvrsto lijevom tromesečnom donjom stranom, tako da usta usta bliska staklenoj traci, tečnost filtra kroz tečnost usta, a zatim uz nagib staklene šipke, ulije u lijevak, teče u tečnost za lijevak, površina tečnosti ne može premašiti visinu vazdušnog filter papira u levku.

6. Kada se tečnost filtrira kroz papir za vazdušni filter i niz vrat luka, proverite da li tečnost teče niz zid i na dnu čaše. U suprotnom, trebalo bi da pomerite čašu ili rotacionu lijevku tako da vrh konopa bude pričvršćen zidom čaše, tako da tečnost polako prođe duž unutrašnjeg zida čaše.


Related Products