Važno je očistiti medij filtera goriva

- Oct 27, 2017 -

Važno je očistiti filter za gorivo. Niz filtera za filter goriva je na liniji između pumpe za gorivo i ulaznog priključka kućišta gasa.

Efekat filtera za gorivo je uklanjanje čvrstih ostataka, kao što je oksid železa i prašina u gorivu, sprečavanje začepljenja sistema goriva (posebno mlaznica), smanjenje mehaničkog habanja, osiguranje stabilnog rada motora, poboljšanje pouzdanost, gorivo Struktura se sastoji od aluminijumske školjke i držača od nerđajućeg čelika, rack je opremljen komponentama filter papira visoke efikasnosti, filter papira u obliku hrizantema, da bi se povećao površina protoka, EFI filter ne može biti sa karburatorom filter Clearters su česti. Zbog toga što EFI filter često izdržava pritisak od 200 ~ 300 kPa. Prema tome, opterećenje pritiska filtera je obično potrebno da dostigne više od 500kPa, filter karburatora ne može da ispuni zahteve.

Mediji za filter goriva moraju se menjati na svakih 30.000 km. Ako je sadržaj nečistoće goriva veliki, putna razmjera treba smanjiti u skladu s tim. Strelica na kućištu filtera za gorivo označava smer pravca goriva, a kada je instaliran filter za gorivo, ne sme se ispirati fleš. Čak i ako je u flip stanju da radi kratko vreme mora se takođe zameniti.

Filter za gorivo Filter za zamjenu medija

Većina proizvođača automobila svojim spoljašnjim filtrom normalno održava preporučeni ciklus zamene od 48.000 km; konzervativno održavanje preporučenog ciklusa zamjene je 1,92 ~ 24,000 km. Ako niste sigurni, pročitajte uputstvo za upotrebu kako biste pronašli pravilan preporučeni ciklus zamjene. Osim toga, kada se crevo filtera pojavljuje u blatu, ulja i druge prljavštine uzrokovane starenjem ili pukotinama, potrebno je blagovremenu zamjenu creva.

Preporučeni ciklus zamene filtera goriva treba da bude različit u zavisnosti od njegove sopstvene strukture, performansi i upotrebe i ne može biti generalizovan. Ako je filter instaliran u gorivu, naziva se spoljni filter; inače, unutrašnji filter se instalira u pumpu goriva i rezervoar goriva unutar filtera. Ukoliko se filter za gorivo ili njegov zaštitni poklopac generalno smatraju bez održavanja.


Related Products