Mediji filtera za gorivo Uloga je da filtrira ove oštećenja u gorivu

- Oct 18, 2017 -

Trenutno je motor u osnovi motor sa unutrašnjim sagorevanjem, glavna upotreba benzina i dizel goriva. Kao gorivo mora biti na kvalitetu ulja i očistiti stepen određenih zahtjeva. Kao rezultat rafinisanja i obrade, gorivo sadrži određenu količinu nečistoća, vlage i gume. Efekat filtera za gorivo je da filtrira ove otpadne materije u gorivo i isporučuje čisto gorivo motoru. Ako je filter za gorivo loš, benzin u ruševinama lako utikaču karburatora u male rupe, tako da karburator slabo radi, zapaljiva mešavina smeša; dizel otpad u pumpu goriva, lako ubrzati habanje preciznosti, tako da pad pritiska pumpe pada. Ako gorivo u vodi, lepak u cilindar, zapaljiva smeša će se spaliti, tako da se snaga motora smanjuje.

Benzinski filteri su uglavnom samo jedan nivo, instalirani između rezervoara za gorivo i benzinske pumpe ili između benzinske pumpe i karburatora. Kako sistem snabdevanja dizel motora ima tri precizne delove, stepen čistoće dizelskog ulja je viši, a visoki sadržaj dizela u gumi, kako bi se poboljšala efikasnost filtracije, dizelski filteri obično imaju dva ili više nivoa, podeljen na Diesel grubi, fini filter, poznat i kao separator uljane vode i dizelski fini filter. S obzirom da su instalirani u rezervoar za gorivo i pumpu, između pumpe i pumpe za gorivo, ai neki dizel motori takođe imaju čašu za precipitaciju, koja se koristi za precipitiranje vode i nečistoća u dizel.

Tip filtra za gorivo

Filtri za gorivo su filtrirani i filtrirani. U ranim danima, filter benzinskih filtera ima metalni prorez, tip filtera od metala, tip najlonske tkanine, porozni keramički tip i tako dalje; filter filtra filter filtra tip tip, tip najlonske tkanine, pamučni tip Nekoliko. Ovi filteri kroz performanse su dobri, dugi vijek trajanja, ali postepeno je eliminirano široko rasprostranjeno postojanje niske efikasnosti filtriranja, složene strukture, visoke cene, održavanja i drugih nedostataka. Trenutno se filteri za benzin i dizel filteri najčešće koriste mikroporozni papirni filter, tretman fenolne smole, napravljen od savijene cijevi, sa dobrim performansama, visokom efikasnošću filtriranja, jednostavnom strukturom, niskim troškovima, lako održavanjem prednostima.


Related Products