Savjeti za održavanje medija za filter goriva

- Aug 03, 2017 -

Savjeti za održavanje medija za filter goriva

Fuel Filter Media, njegova uloga je da uključi u gorivo gvožđenog oksida, prašine i drugih čvrstih ostataka uklonjenih, kako bi se sprečila blokada sistema goriva. Može se videti da ako se ne održi održavanje filtera za filter goriva, to može uticati na rad motora. Danas ćemo pogledati Savjete za održavanje filtera goriva, koliko često Media Filter goriva za dobru promjenu?

Filter za gorivo (filter) Ciklus zamene Filter goriva Mediji preporučeni za svakih 10.000 km zamjene, ugrađeni filter za ulje rezervoara za gorivo $ zamena miliona kilometara. Možda postoji mala razlika u ciklusu održavanja između različitih modela.

Filter za gorivo (filter) Cikl zamene

Preporučeni su filter za gorivo za svakih 10.000 km zamjene, rezervoar za gorivo ugrađen filter za ulje $ zamena miliona kilometara. Različiti modeli ciklusa održavanja mogu biti malo različiti, a vaš automobil specifičan kada je potrebno zamijeniti održavanje, molimo putem funkcije "samouslužbe" za razumijevanje.

Veliko održavanje, Filter goriva Općenito i ulje, filter mašine, filtracija vazduha istovremeno.

Instalacija i zamena filtera je složenija, nemoguće je ručno raditi, stručnjak mora da instalira.

Neophodnost zamene filtera goriva (filter)

Mediji za filter goriva mogu se podijeliti u benzinske filtere i dizelske filtere prema gorivu, a glavna upotreba domaćih vozila su benzinski filteri, filtracija benzina i ugrađeni uljni rezervoar i spoljašnji tip.

Korišćenjem starosne dobi vozila, povećanje kilometraže, dugoročni rad filtera filtera, za dostizanje određenog životnog ciklusa, dovestiće do brzine automobila, potrošnje goriva, povećanja buke, kontrole performansi i tako dalje.

Napomene o kupovini filtera goriva (filter za gas)

1, kupovina robe prije, molimo vas provjerite da li su modeli automobila, rasipanja i druge informacije kako bi se osiguralo da tačan model kupuje dodatnu opremu. Možete proveriti priručnik za održavanje automobila.

2, filter za gorivo u glavnom održavanju, uopće i ulje, filtriranje mašine, istovremeno filtriranje vazduha.

3, izbor visokokvalitetnih filtera za gorivo filtera, lošeg kvaliteta Filter za gorivo često dovodi do slabog snabdevanja gorivom, nedostatka struje automobila ili čak plamenja. Nečistoće se ne filtriraju, dugo vremena sistemi za ubrizgavanje ulja i goriva takođe će korozirati oštećenja.

4, kada je brzina osjećaja očigledno smanjena, ubrzanje motora je loše, automobil ne može putovati, potrebno je misliti da je filter za gorivo možda blokiran, potreba za blagovremenim pregledom.


Related Products