Gorivo Filter medija je jedan od važnih dijelova automobila koji je brz i siguran za putovanje na cesti

- Oct 27, 2017 -

Filtriranje princip i održavanja znanja

Gorivo Filter medija je jedan od važnih dijelova automobila koji je brz i siguran za putovanje na cesti. Mi razumijemo princip filtar i održavanje znanja možete učinkovito izbjeći motora uzrokovana gorivo Filter medija problema.

Gorivo Filter medija je uglavnom u goriva pumpa i ventil tijela u priključak između cjevovoda, to je glavna komponenta motora.

Koji je princip gorivo Filter medija?

Gorivo Filter medijima možete ukloniti vlagu i nečistoće čestice koje mogu oštetiti motor, motor Začepljen i smanjiti trošenje, osigurati motor je rekao za pokretanje; Postoji obrnuti lijevak za filtriranje jer voda i magazin su teža od goriva, tako da rub lijevka će prirodno filtrira, tako da lako može riješiti problem nečistoća.

Gorivo Filter medija je slučaju aluminijskih i inox nosač, filter papir (nalik krizantemi) stavlja se na nosač i kontaktno područje može učinkovito povećati preklop Krizantema filter papira.

Koristi naš filtar, naš rad održavanje filtera je također vrlo važno.

Općenito, filtar oko 30.000 km za jedan, ako je gubitak veći, možemo skratiti na prikladnoj udaljenosti, kao što je u dvadeset pet ili dvadeset tisuća može promijeniti jednom.

Kada instalirate filtar, obratite pozornost na smjer ugradnje filtera, obrnuti instalacije. Čak i ako obrnutog instalacije, životni vijek će biti uvelike smanjen.

Stoga, u našim uobičajenim auto vožnje proces, ne samo održavati izvan naših automobila, održavanje unutarnjih dijelova također je vrlo važno, toplo vas podsjetiti, gorivo Filter medija obratite pozornost na filtar održavanje učinkovito mogu riješiti naše probleme života motor za naš rad putovanja pratnja, ali i da bi naše otvaranje putovanje postaje više glatko!


Related Products