Media filter goriva je jedan od važnih dijelova automobila brzo i sigurno vožnje na putu

- Oct 23, 2017 -

Fuel Filter Media je jedan od važnih dijelova automobila koji je brz i siguran za putovanje na putu. Shvatamo da princip znanja o filtriranju i održavanju može efikasno izbjeći otkaz motora koji izaziva problem Filter goriva.

Medijum za filter goriva se uglavnom nalazi u gorivnoj pumpi i kućištu gasa u luku između cjevovoda, to je glavna komponenta motora.

Dakle, koji je princip Fuel Filter Media?

Filter za gorivo Medijumi mogu ukloniti čestice vlage i nečistoća koji mogu oštetiti motor, su zapušeni i smanjuju habanje motora, obezbediti da se motoru pokrene; u filtru postoji invertirani levak, jer su voda i magazin teži od goriva, pa će se priroda filtera prirodno odvojiti, tako da možete lako riješiti problem nečistoća.

Filter za gorivo sadrži kućište od aluminijuma i držač od nerđajućeg čelika, a na držaču se postavlja filter papir (hrizantem), a površina za kontakt se može efikasno povećati preklapanjem hrizantamskog filter papira.

U korišćenju našeg filtera, naši radovi na održavanju filtera su takođe veoma važni.

Generalno, filter u trajanju od oko 30.000 km, ako gubitak veće, možemo skratiti odgovarajuću razdaljinu, na primer u dvadeset i dvadeset hiljada može se jednom promeniti.

Kada instalirate filter, obratite pažnju na smer instalacije filtera, nemojte obrnuti instalaciju. Čak i ako je obrnuta instalacija, radni vek će biti znatno smanjen.

Zbog toga, u našem uobičajenom voznom procesu, ne samo da održavamo spoljašnjost našeg automobila, održavanje unutrašnjih delova je takođe važno, toplo vas podsećamo, obratite pažnju na održavanje filtera koji može efikasno rešiti probleme u životu motora za naš rad Putnička pratnja , ali i da učinimo naše otvaranje putovanje postupno glatko!


Related Products