Mediji filtera goriva (mediji filtera goriva) Napomene o kupovini

- Jul 21, 2017 -

Šta treba uraditi tokom ciklusa održavanja filtera goriva?

Količina vode koja se akumulira u primarnom filteru (filter za separaciju ulja i vode) kada se ubrizgava gorivo svakog dana;

Nosite rezervne medije za filter goriva da biste se suočili sa situacijom u kojoj se dodaju samo loše gorivo;

Ne za dug životni vek filtera i koristiti niski filtar tačnosti filtera - ukoliko to znatno umanji pumpu goriva i vijek trajanja goriva;

Ako se koristi biodizel, uverite se da gorivo koje snabdeva snabdjevač ispunjava važeće standarde goriva;

Za neku vrstu biodizela koji ćete koristiti, proverite da li je vaš motor dostupan;

Kada koristite sopstveni rezervoar, najbolje je koristiti filter za skladištenje ulja kako bi se osiguralo da gorivo koje je dodato u vozilo ne sadrži zagađivače.

Filter zamene goriva (filter za filter goriva) ciklus zamene

Preporučuje se filter za gorivo za zamenu svakih 10.000 km, rezervoar za gorivo ugrađen filter goriva za zamjenu od 4 do 8 miliona km. Moguće je male razlike u ciklusu održavanja između različitih modela.

Veliko održavanje, Filter za gorivo Filter i ulje, filter mašine, filter za vazduh istovremeno zamenjuju. Zamjena sagorevanja filtera je složenija, nemojte jednostavno rukovati, potrebno je specijalno upravljati instalacijom posebne prodavnice.

Neophodnost zamene filtera goriva (filter goriva)

Mediji filtera goriva prema različitim gorivima mogu se podijeliti na benzinske filtere i dizelske filtere, kućni automobili se uglavnom koriste u benzinskim filterima, benzinskim filterima i rezervoaru za gorivo ugrađeni i spoljni.

Vozila uz upotrebu uzrasta, povećanje kilometraže, filter goriva Dugotrajni rad medija, da bi se postigao određeni životni ciklus, dovestiće do slabosti vozila, povećane potrošnje goriva, povećane buke, smanjene performanse kontrole.

Napomene o nabavci goriva (filter goriva)

1, pre nego što kupite robu, molimo vas da proverite model automobila, rasipanje i druge informacije kako bi se osiguralo da se kupi odgovarajući tip pribora. Možete proveriti priručnik za održavanje automobila, takođe možete koristiti mrežu koja brine o brizi automobila u skladu sa funkcijom "samo održavanje".

2, filter goriva goriva u velikom održavanju, opće i ulje, filter mašinerije, vazdušni filter istovremeno zamjenjuje.

3, izbor visokokvalitetnih filtera goriva filtera, niskotlačni filter filter goriva često dovodi do slabog snabdevanja gorivom, nedostatka snage ili čak plamena. Nečistoće ne filtriraju, dugo će biti oštećen sistem ubrizgavanja ulja i goriva.

4, kada je osećaj brzine značajno smanjen, ubrzanje motora je loše, kada automobil radi slabe, neophodno je razmišljati o filteru goriva može biti blokiran i potrebno je provjeriti vrijeme.

Pod normalnim okolnostima, razlika između istinskog i lažnog filtera goriva je uglavnom u sledećim oblastima:

Izgled: kvalitet radnih tačaka

Lažni filter za gorivo Mediji rade grubiji, u uglu ugla sa golim okom vidi; Pored toga, težina je takođe različita, zbog izbora različitih materijala, lažni benzinski filter je često relativno lagan.

Filter papir: mogućnost filtriranja tačaka

U filter papiru, lažni filter filtera goriva koji se koristi u filteru je često nekvalifikovan, što neće filtrirati nečistoće u benzin, dugoročna upotreba utiče na normalni rad sistema goriva.

Život: dužina života poena

Život, lažni filter filtra za gorivo koji se koristi u materijalu filter papira je loš, sa jedne strane lako oštećeno; s druge strane, ovo je ostatak filter filma lako u benzin, što može dovesti do blokade ulja ili oštećenja benzinske pumpe.


Related Products