Razlika između istinskog i lažnog filtera medijuma

- Oct 11, 2017 -

Razlika između istinskog i lažnog filtera goriva Filter uglavnom leži u sledećim aspektima:

Izgled: Kvalitet izrade

Lažni filter goriva Mediji rade grubiji, na ivičnom uglu sa golim okom može se videti, pored toga, težina je takođe različita, jer izbor različitih materijala, lažni filteri benzina imaju tendenciju da budu relativno lagani.

Filter papir: Kapacitet filtracije

U filter papiru, lažni filteri filtera goriva koji se koriste u materijalima za filtriranje su često nekvalifikovani, to će biti nečistoće u filteru benzina neadekvatno, dugoročna upotreba utiče na normalno funkcionisanje sistema goriva.

Dugovečnost: Dužina upotrebe

U pogledu očekivanog trajanja života, filter papir koji se koristi u lažnim filterima za gorivo je loš u materijalu i skloni preuranjenom oštećenju; Sa druge strane, ovo je filter papira koji proizvodi ostatke koje je lako ući u benzin, što može dovesti do oštećenja ili oštećenja benzinske pumpe.

Filter za gorivo (filter) Napomene za kupovinu

1, kupovina robe prije, molimo vas provjerite da li su modeli automobila, rasipanja i druge informacije kako bi se osiguralo da tačan model kupuje dodatnu opremu. Možete proveriti priručnik za održavanje automobila, takođe možete koristiti u skladu sa bezbrižno mrežom "Funkcija održavanja samousluženja".

2, filter goriva goriva u velikom održavanju, opće i ulje, filtracija mašine, filtriranje vazduha istovremeno za zamjenu.

3, izbor visokokvalitetnih filtera za gorivo filtera, lošeg kvaliteta Filter za gorivo često dovodi do slabog snabdevanja gorivom, nedostatka struje automobila ili čak plamenja. Nečistoće se ne filtriraju, dugo vremena sistemi za ubrizgavanje ulja i goriva takođe će korozirati oštećenja.

4, kada je brzina osjećaja očigledno smanjena, ubrzanje motora je loše, automobil ne može putovati, potrebno je misliti da je filter za gorivo možda blokiran, potreba za blagovremenim pregledom.


Related Products