Kina je industrija papira ubrzava novi okrugli industrije

- Oct 09, 2015 -

Kina je papir industrije privredne komore i Kini nacionalne Lake industrije informacijskog centra zajednički sastavio 2012 do 2013 trend razvoja i kineskog papira industrije studiji objavljenoj prije nekoliko dana. Izvještaj je pokazao Kina je industrija papira prolazi kroz "growing pains", prekretnica za industriju su se pojavili, "Dobro, dobro, loše, loše" trend jasan.

U sadašnjosti, otkrićem i papir proizvodi industrija poduzeća iznad prostor za veličine 7,207, 2012, otkrićem i papir proizvodi industrije dugotrajne investicije dostigle 222.09 milijardi Juana, što je 15,5% iz prethodne godine. Nacionalna papirnoj industriji (uključujući tri celuloze, papira i papira proizvodi industrije), Ukupna industrijska Izlazna vrijednost od 1,285,970,000,000 trilijuna yuan, što je povećanje od 11.96%; profit od 55.28 milijarde Juana, što je povećanje od 8.42%.

Izvještaj analize je istakao da: vanjski i unutarnji okoliš došlo je do složenih promjena situacije Xia, 2012 Kina mehanizam i kartona proizvodnju 113.75 milijuna tona, proizvodnji opet inovacija visoka, i dalje držati globalno prvi; i u prethodnih godina dva bitni broj u usporedbi rasta, rast proizvodnje 2012 očito dolje, u usporedbi samo rast 4.65%; prodaja stopa neznatno je opao, industrija postoji nedovoljna počinje stopom, zaliha povećana i dobit pala je teško. Je izvijestio da papirnoj industriji od posljedica usporavanja širenja proizvodnje kapaciteta i tržišne potražnje, pale cijene proizvoda, profitne marže suzio pad profita, radu dobit raste samo 3,61%, Pulpa je pokretanje u deficitu, čak 185.56%, proizvodnja celuloze papira i operacija negativan rast poteškoće posebno. Prema indeksu studeni, što je ukupno 945 tvrtki industrijskim gubitaka, gubitka poslovni rast u broju 16.38%.

Srodni bilteni navedenih tvrtki našao da, predmet tržišne potražnje i prekomjernog kapaciteta u industriji kao cijeli bračni dolje, lošije od navedene kompanije u Kini papirne industrije u cjelini. Do sada tvrtke su objavili pre-najava 2012. Čak biti profitabilna kompanija, uključujući šećer dionica, više od tvrtke očekivalo smanjiti neto dobit u 2012. Ukupni performanse od navedenih papira kompanija pokazala da papir mlin proizvodnja ne povećava, papira poduzeća profit kap. Broj navedenih tvrtki oslanja se na vladine "Crvena omotnica" na dobit; Osim toga, neke tvrtke izlaz je industrija celuloze i papira, koji je jedan od znakova konsolidacije industrije.


Related Products