Da li se mediji za filtar automobila ponovo mogu očistiti nakon upotrebe?

- Aug 16, 2017 -

Da li se vozilo za filter goriva može ponovo očistiti nakon upotrebe?

Filter goriva za gorivo Mediji se mogu ponovo očistiti nakon upotrebe, Filter za gorivo Filter može da zaštiti interne delove unutrašnje, dodatna oprema nije velika otpornost na upotrebu i može efikasno filtrirati nečistoće ulja u automobilu, u skladu sa različitim modelima i Broj različitih nečistoća u samom autu će biti različit.

Drugi put se ne može koristiti, dizajn filtera filtera filtera je jednokratni filtar filtera i adsorpcija čestica metal čena, pri korišćenju 5.000 km nakon što mrežna mreža ima više od 60% blokiranih. Kvalitet će čvrsto blokira mrežu, jednostavno ne može da očisti samo promenu jezgra, Fuel Filter Media otvori čišćenje i promeni jezgro papira nego što je proizvodnja novog troška visoka, ova ponovna upotreba još nije učinjena. Jednostavan za blokiranje, Filter za gorivo Medij ne može filtrirati, morao je zaobići ventil kroz ulje, nečistoće motornih ulja ne mogu se filtrirati, tako da ih vremenom zamjenjuje.

Gore navedeno je Xiao Bian za sve koji su na automobilu Filter goriva Media može se očistiti nakon upotrebe ponovo, ukoliko želite da saznate više informacija o sadržaju, Fuel Filter Media molimo nastavite da pazite na nas.


Related Products