Vazdušni vazduh RF2018PW

Vazdušni vazduh RF2018PW

RF povećava ulaganja u izgradnju vlastitih talenata u poslednjih nekoliko godina. Spoljni: Bez obzira na potrebe koje se razmatraju od kompanije ili zaposlenih, kompanija će poslati zaposlene na različite treninge kao što su popravni lideri shift lidera, praktične klase upravljačke radionice, kupovina, finansije, sirovine, skladištenje, održavanje opreme i svaki kurs koji se odnosi na poslovanje kompanije. Unutrašnja: od osnovnog upravljanja 6 do TPM-AM, zatim standardizacije upravljanja preduzećima i upravljanja performansama, formira se sistem održivog upravljanja i efikasnost rada kompanije je značajno poboljšana. Kako bi se postiglo gore, kompanija pruža zaposlene mjesta za amatersko učenje i zabavu kao što su e-čitaonica, biblioteka, teretana, stolni tenis i kafić, fizičko i mentalno zdravlje zaposlenih su garantovano.

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RF je uvek na putu ka novoj industrijalizaciji i pridržava se razvoja ciklusa, tehničkih inovacija, prilagođavanja strukture i prioriteta zaštite životne sredine. "Iskren čovek, Lean rad" čini RF postavljanje iskrenih odnosa saradnje sa dobavljačima i kupcima uz obostranu korist i dvostruke pobede.

Kompanija usvaja najnaprednije svjetske opreme za prečišćavanje vode za implementaciju reciklaže vode za proizvodnju, izgrađena s vlastitim grijanjem. Nakon uvođenja, varenja i apsorbovanja suštine "ponovnog rada", konstantno uštede energije, niske troškove proizvodnje i poboljšani kvalitet proizvoda vrše međunarodno-napredne auto-proizvodne linije i inspekcijske opreme. Izgradili smo visoko kvalifikovani tim R & D-a za razvoj novih proizvoda, procesa i tehnologije za prilagođavanje strukture proizvoda. Cilj je izgradnja ekološkog preduzeća tehničkih inovacija koje je zbirka istraživanja, proizvodnje, prodaje i prenosa tehnologije. Proizvodna skala kompanije može da dostigne 100.000 tona specijalnih materijala u narednih nekoliko godina.


Stvorićemo sjajan budućnost sa svakim partnerima.


Naše prednosti

Fokusirajte se na zahteve kupaca
Konstantna ulaganja u upravljanje i tehnologiju
Visoko kvalifikovani tim menadžmenta i istraživanja i razvoja
Odnos dobre saradnje sa dobavljačima, kupcima i društvom uz obostranu korist
Visok kvalitet i stabilno snabdevanje

Proizvodi Uvod


RenFeng je profesionalno preduzeće koje razvija i izrađuje specijalne materijale od filtera, netkane i pakovanja. Koristite napredni proces vlažnog formiranja, višeslojna ili monoloska formacija i jedno bočno ili dvostrano lepljenje za proizvodnju specijalnih materijala za vazdušne filtere, filtere za ulje, filtere za ulje, netkane zidne papire i druge. Materijali se široko koriste u medicini, mašinama, elektronici, dekoraciji i pakiranju hrane i dobijaju dobre pohvale od kupaca. Postojeći proizvodi su sljedeći:


Netkana zidna baza papira
Materijali vazdušnog filtra
Materijali filtera goriva
Materijal filtera ulja
Uljni vatrootporni filter papiri
Olovno-vodeni filteri za separaciju ulja
Dvostrani svojstva filter papira
Filter papira visoke preciznosti i zapušljivosti
Visoke čvrstoće oplodne osnove papira


Upit