Globalna rešetka savez: servo vode istraživanja tehnologije filtracije

- Oct 09, 2015 -

Nedavno, IBM Global Network Alliance i Tsinghua University "voda obračun" istraživački projekt formalno započeti u Pekingu, dvije strane će zajednički osnovati mehanike i multidisciplinarni istraživački i inovacijski centar, riješiti Kina je voda zagađenje pitanja nasuprot gradu.


Proljeće Zheng, Tsinghua University profesor od kineske i stranih multidisciplinarna istraživanja tima razvili Inovativne vode filtracije tehnologije, kroz korištenje vode u kalibar je vrlo mala, samo nekoliko molekula proći kroz vode filtar cijevi u Super brzo teče i vode isparavanje u posebno tretirane površine izvanredne za postizanje niže potrošnje energije Pročišćavanja kanalizacije pojačavajući slatkovodna proizvodnja , te u konačnici smanjuju troškovi Pročišćavanja vode.


Međutim, ključ za ovu tehnologiju je uloženo praktična Primjena je li sposobnost da točno simulirati molekula vode u membranu niske brzine protoka u cjevovod razumjeti mehanizam, kako bi se stvorio isplativ voda oprema za obradu. Potrebno je ovu simulaciju, masovni obračun, to zahtijeva znanstveno istraživačkih institucija s puno računanja snage. Gruba procjena, istraživačkog projekta potrebne milijune računala sati, ako samo oslanjajući se na postojeće računalnih resursa, potrebe tisuće godina vremena. Radeći s IBM projekt izračuna vrijeme može skratiti za jednu godinu.


Related Products