Heavy Duty Filter za gorivo za medije

Visoka efikasnost i prašine Holding Kapacitet goriva / voda separacije Composite Filter Media razreda: RF7204PY8M propusnost zraka: 41 (L / m * e) 2 SD Osnova Težina: 235 (g / m2) SD krutosti: 11 (mN.m) vlage: 3.9 % PET spunbond netkanog tekstila, PBT meltblown netkani tkanine i filter papir se oblikovao ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RF7204PY8M
Sirovina drvne celuloze za automobilsku filter medija se uvoze iz Kanade, Švedske, SAD, Brazil i tako dalje. Postoje 2 proizvodne linije baze papira i 2 premaz linije za vodu topivih smola i alkohol topiv smola. Za fenolne impregniran filter papiru, fenolne stvrdnjavanja linija je uvezen iz njemačkog VITS koja je od najnaprednijih tehnologija u svijetu. Prerađene širina filter papira je između 10mm-1750mm.

Razne filter medija može se ponuditi, kao što su filter zraka medija, filter za ulje medijima, filter goriva medija i plamen filter medija. To su za različite aplikacije u automobilskoj filterima industriji.

Karakteristike Renfeng automobilskih filtera goriva medija:
1.Good propusnost zraka
2.High filtracije efikasnost
3.LONG životni vijek

RF7204PY8M

Visoka efikasnost i prašine Holding Kapacitet

Gorivo / voda separacije Composite Filter za medije

Razreda: RF7204PY8M

Propusnost zraka: 41 (L / m * e) 2

SD Osnova Težina: 235 (g / m2)

SD Krutost: 11 (mN.m)

Vlaga: 3,9%

PET spunbond netkani tekstil, PBT meltblown netkani tkanine i filter papir se oblikovao ultrazvučnog zavarivanja mjesto, spunbond sloj je za zaštitu, meltblown sloj je za odvajanje ulje-voda i poboljšanje prašine drži kapacitet i performanse filtracije; celuloze papira ispunjavaju cijeli zahtjeve sintetički filter medija o fizičkim pokazateljima i Pleating, odrediti konačni učinak filtracije.

Upit