Heavy Duty Air Filter papir-RF3123CWM

Heavy Duty Air Filter papir-RF3123CWM

Detalji o proizvodu Ključni Specifikacije / Posebne značajke: Opis proizvoda: Visoka efikasnost i prašine Holding Kapacitet netkani / celuloze Composite Filter Media propusnost zraka: 136 (L / m * e) 2 SD Osnova Težina: 140 (g / m2) SD krutosti: 6.2 ( mN.m) vlage: 3,9% PET spunbond netkanog tekstila, PBT meltblown ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Ključni Specifikacije / Posebne značajke:

Opis proizvoda :


Visoka efikasnost i prašine Holding Kapacitet

Netkani / celuloze Composite Filter za medije

Propusnost zraka: 136 (L / m * e) 2

SD Osnova Težina: 140 (g / m2)

SD Krutost: 6.2 (mN.m)

Vlaga: 3,9%

PET spunbond netkani tekstil, PBT meltblown netkani tkanine i filter papir se oblikovao ultrazvučnog zavarivanja mjesto, spunbond sloj je za zaštitu, meltblown sloj je za odvajanje ulje-voda i poboljšanje prašine drži kapacitet i performanse filtracije; celuloze papira ispunjavaju cijeli zahtjeve sintetički filter medija o fizičkim pokazateljima i Pleating, odrediti konačni učinak filtracije.


Specifikacije:
1. Naši proizvodi su u visokoj kvaliteti i povoljne cijene
2. snabdijevanje uzorka i brzu isporuku
3. Raznolikost dizajna su dostupni
4. MOQ je tri tone
5. Pakiranje u skladu sa potrebama kupca
Kao originalni proizvođač filtera Meida dobavljača, ne postoji srednji čovjek
uključeni, tako konkurentna komad i efikasnija saradnja mogla biti ponuđena

prednosti
1> Proizvođači & izvoznik
2> Konkurentna cijena
3> Visoka kvaliteta materijala
4> Advanced mašina
5> Strogo QC sistema
6> iskusnih inženjera i radnika, dobru uslugu
7> Profesionalni menadžment i tim

podaci o kompaniji


Shandong Renfeng Special Materials Co, Ltd.was estabilshed Mar 2006 sa upisani kapital od 100 milijuna juana, prostire se na površini od gotovo 370.000 kvadratnih meters.The kompanija je prošao ISO9001: 2008, ISO / TS16949: 2009 sustav upravljanja kvalitetom i ISO14001 2004 certifikaciju sustava upravljanja zaštitom životne sredine.

Sirovina drvne celuloze za automobilsku filter medija se uvoze iz Kanade, Švedske, SAD, Brazil i tako dalje. Postoje 2 proizvodne linije baze papira i 2 premaz linije za vodu topivih smola i alkohol topiv smola. Za fenolne impregniran filter papiru, fenolne stvrdnjavanja linija je uvezen iz njemačkog VITS koja je od najnaprednijih tehnologija u svijetu. Prerađene širina filter papira je između 10mm-1750mm.

Razne filter medija može se ponuditi, kao što su filter zraka medija, filter za ulje medijima, filter goriva medija i plamen filter medija. To su za različite aplikacije u automobilskoj filterima industriji.

Primarni konkurentne prednosti:

  • Zemlja porijekla

  • Garancija / jamstvo

  • cijena

  • Performanse proizvoda

  • brzu isporuku

  • kvaliteta Odobrenja

  • ugled

  • usluga


Bilo koje treće strane robne marke ili slike koje se prikazuju ovdje su samo referentne svrhe. Mi nismo ovlašteni da proda sve stavke imajući takve robne marke.Upit