Teške uvjete rada klima Filter medija

RF3113CW Sirovina piljevine za automobilski filter medija su uvezeni iz Kanade, Švedske, sad-a, Brazila i tako dalje. Postoje 2 osnovnog papira proizvodne linije, 2 premaza linije za vodotopljivi smole i al

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RF3113CW
Sirovina piljevine za automobilski filter medija su uvezeni iz Kanade, Švedske, sad-a, Brazila i tako dalje. Postoje 2 osnovnog papira proizvodne linije, 2 premaza linije za vodotopljivi smole i alkohol topljive smole. Za fenolni impregnirani filter papir, fenolne vezanja linije je uvezen iz Njemačke VITS koji je najnaprednije tehnologije u svijetu. Prerađeni širina filter papira je između 10mm - 1750mm.

Razni filter medija može ponuditi, kao što su klima filter medija, medija filtera ulja, goriva filter medija i kabina klima filter medija. To su za različite aplikacije u industriji automobili filtera.

Karakteristike Renfeng automobilski filter papire:
1. dobra propusnost zraka
2. visoka filtracija učinkovitost
3. dugi vijek trajanja

RF 3113 CW (100% celuloza filter papira)
Primjena: Za teške uvjete rada klima Filter medija
Kategorija: Akrilne smole impregnirani filter papir
SD osnova težina: 115±5 g/m2
Debljina: 0.65±0.05 mm
Propusnost zraka: 112±30 L/m2/s
Veličine pora: 42±5...
Linije: 0.35±0.05 mm
SD boja: bijela

RF3113CW je vrsta automobilskih klima filter medija sa nisko originalni otpornost, visoka filtracija učinkovitost i nižu cijenu. Ovaj automobilski zraka filtar papir stoji test teških kamiona u oblastima rudarstva ugljena i dobiva povratnu informaciju dobro tržište.

Hot Tags: teške uvjete rada klima filter medija, teške zraka filtar papir, porculan, Proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtka, visoke kvalitete, kupiti

Par:Svjetlo dužnost klima Filter medija Sljedeći:Vatrostalno klima Filter medija

Srodni proizvodi

Upit