Teški vazduh

Teški vazduh

RF3113CW Drvna pulpa sirovine za automobilske filtere se uvozi iz Kanade, Švedske, SAD, Brazila i tako dalje. Postoje dve linije za proizvodnju papira, 2 linije premaza za vodu rastvorljivu smolu i alkoholnu rastvornu smolu. Za fenolno impregnirani filter papir, linija fenolne nege bila je ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RF3113CW
Šumska sirova sirovina za automobilske filtere se uvozi iz Kanade, Švedske, SAD, Brazila i tako dalje. Postoje dve linije za proizvodnju papira, 2 linije premaza za vodu rastvorljivu smolu i alkoholnu rastvornu smolu. Za fenolno impregnirani filter papir, linija fenolne nege je uvezena iz nemačkog VITS-a koja je najnaprednija tehnologija na svetu. Obrađena širina filter papira je između 10mm-1750mm.

Mogu se ponuditi različiti filteri, kao što su mediji vazdušnog filtera, mediji za filtriranje ulja, filteri filtera goriva i medij za vazdušni filter. Ovo su za različite primene u industriji automatskih filtera.

Karakteristike Renfengovih auto-filter papira:
1. Dobra propusnost vazduha
2. Visoka efikasnost filtracije
3. Dug vek trajanja

RF 3113 CW (100% celulozni filter)
Primjena: Mediji za teške uslove vazdušnog filtra
Kategorija: impregnirani papirni papir od akrilne smole
SD osnova Težina: 115 ± 5 g / m2
Debljina: 0,65 ± 0,05 mm
Propusnost vazduha: 112 ± 30 L / m2 / s
Veličina por: 42 ± 5 um
Korigacija: 0.35 ± 0.05mm
SD Boja: Bijela

RF3113CW je vrsta automatskog filtera za vazdušni filter sa niskim originalnim otporom, visokom efikasnošću filtracije i nižim cenama. Ovaj automobilski papir za vazdušni filter postavlja test teških kamiona u oblastima rudarstva uglja i dobija dobru povratnu informaciju na tržištu.

  • Laki vazdušni filteriUpit